Sla-wraps met gehakt


Sla-wraps met gehakt


Boodschappenlijstje

(4 pers.)
  • 1 krop baby Romaine sla
  • 500g gehakt
  • 2 cm gember
  • 60 ml hoisin saus
  • 3 lente-uitjes, gesneden
  • 1 el sojasaus
  • 1el olie
  • 1 middelgrote ui, fijn gesneden
  • 3 knoflookteentjes, gesneden
  • Zout en peper
  • Chilivlokken
  • Cardini’s Ranch Dressing with Italian Cheese
Optioneel
  • Geraspte kool
  • Geraspte wortel
  • Grof gehakte pinda’s
  • Verse kruiden, zoals koriander of munt

Bereidingswijze

1. Verwarm de olie in een koekenpan. Voeg de ui toe en fruit aan. Voeg de knoflookteentjes toe en bak 1 minuut mee. Voeg vervolgens het gehakt toe, maak klein met een houten lepel en bak 5-7 mee tot het bruin kleurt.

2. Voeg de gember, hoisin saus, sojasaus, chilivlokken, zout en peper toe en bak ca. 2 minuten mee. Roer de lente-uitjes erdoorheen en haal van het vuur.

3.Verdeel de slabladen over een schaal. Plaats wat van het gehak in het midden van het blaadje sla.

4.Voeg eventueel de geraspte kool, wortel, gehakte pinda’s toe. Top af met wat Cardini’s Ranch Dressing with Italian Cheese.

Bron: Whatsfordinner.com

Deel dit recept


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!