HONING – MOSTERD SALADE MET KIP & BACON


Honing-mosterd salade


Probeer deze heerlijke honing-mosterd salade met kip, bacon en avocado!

Boodschappenlijstje

(4 pers.)
  • CARDINI’S Honey Mustard Dressing
  • 400 gr. Kippendijfilet
  • 1 krop Romaine sla, gesneden
  • 150 gr. cherrytomaten, gehalveerd
  • ¼ rode ui, dun gesneden
  • 1 avocado, in plakjes gesneden
  • 1 hardgekookt ei, in partjes gesneden
  • 60 gr. gebakken spekblokjes of –reepjes (bacon)

Bereidingswijze

1. Marineer in een diepbord de kippendijfilet in CARDINI’S Honey Mustard Dressing. Laat het minimaal 1 uur marineren.

2. Voeg 1 theelepel olijfolie toe in een anti-aanbakpan en bak de kip aan beide kanten goudbruin, knapperig van buiten en gaar van binnen. Zet opzij en laat rusten.

3. Leg de Romaine sla in een grote kom, voeg tomaten, rode uienringen, avocadoschijfjes en hardgekookt ei toe.

4. Snijd de kip in reepjes en plaats in de salade.

5. Voeg naar smaak CARDINI’S Honey Mustard Dressing toe aan de salade en roer de salade voorzichtig om.

6. Sprenkel gebakken spek over de salade. Eet smakelijk!

Bron: tasty.co

Deel dit recept


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!